U vind ons ook op Facebook!
 

Klanteninfo

Om te weten en te onthouden

 • Laat uw hond goed uit voordat hij naar de trimsalon komt. 
 • Laat uw hond nooit trimmen met een volle maag.
 • Overleg eerst met de trimster, als u van tevoren uw hond in bad wilt stoppen, omdat sommige vachten niet goed te behandelen zijn na het wassen. Plukhonden mogen bijvoorbeeld 2 weken voor de trimbeurt niet gewassen worden aangezien de vacht dan veel moeilijker te plukken is. Ook vachten met erge klitten niet wassen. Eerst moeten de klitten eruit, anders wordt het alleen maar erger.
 • Is uw teef loops of zijn er andere medische afwijkingen of aandoeningen laat het dan weten.
 • Wij werken met meerdere soorten shampoos omdat nu éénmaal niet elke vacht hetzelfde is. 
 • Als u verhinderd bent meld dit dan minimaal 48 uur van tevoren. Als u op tijd afbelt dan heb ik de mogelijkheid om een andere hond in uw plaats te behandelen. Ik ben genoodzaakt indien u tussen 48 en 24 uur voor de afspraak afbelt 50 % en als u korter dan 24 uur voor de afspraak afbelt of niet aanwezig bent bij de afspraak 100 % van de trimbeurt van uw hond in rekening te brengen.
 • Als uw hond veel klitten heeft of vervilt is dan ben ik soms genoodzaakt uw hond te scheren, dit gaat altijd in overleg met u. Dit omdat het ontklitten voor uw hond zeer pijnlijk kan zijn. Soms is het zelfs niet meer mogelijk om de klitten eruit te halen, als de hond vervilt is. Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden! Verzorg uw hond dus goed en geef hem regelmatig een borstel- / kambeurt.
 • Bij een complete behandeling worden indien nodig de nagels geknipt, de oren schoongemaakt en anaalklieren behandeld. Dit is bij de prijs inbegrepen.

 • Bent u niet tevreden, verteld u dit dan meteen als u uw hond komt afhalen. Zo kan er misschien nog wat aan veranderd worden. Zoniet dan kunnen we er bij de eventuele volgende afspraak rekening mee houden.
 • Wacht niet te lang met een afspraak maken. Bel tijdig of maak meteen een nieuwe afspraak, zo voorkomt u wachttijden. 
 • Heeft uw hond vlooien of andere parasieten, meld dit dan. Voor de vlooien/parasietenbestrijding worden extra kosten in rekening gebracht omdat mijn salon dan ook helemaal behandeld moet worden.
 • Als u bij de behandeling wilt blijven kan dat in overleg. Gaat het bijvoorbeeld om een hele oude of angstige hond of moet u van heel ver komen. De koffie staat klaar!

 

Puppy's

Wacht niet te lang met uw pup naar de trimsalon te brengen. Vanaf 3 maanden kunnen ze vaak al gedeeltelijk getrimd worden. Natuurlijk kan nog niet alles helemaal geknipt worden aangezien de beharing van een pup nog niet zo lang en ontwikkeld is als een volwassen hond. Maar ze kunnen alvast wennen aan de geluiden, aan de trimster en aan een aantal behandelingen zoals, voetjes optillen en randjes knippen, oortjes uitplukken, kammen en borstelen, andere honden enz. Zo wordt de pup later een makkelijkere hond bij de trimster. Dit is niet alleen prettig voor mij, maar ook voor de hond. Als u meer wilt weten over uw pup, wanneer hij het beste kan komen en wat er allemaal gedaan kan worden, belt u dan gerust of komt u even langs met uw puppy. Wel altijd even bellen zodat ik alle tijd heb voor uw pup. Zie ook bij aanbiedingen het gratis puppy wen halfuurtje.

 

Website door HID Digital Solutions.